Zingevingsactiviteiten

In Geen categorie door de redactie op 15 mei 2020, 12:17

Vrouwenkracht
Een open en hechte vriendinnengroep komt samen in de Bron. Het leven wordt gedeeld en gevierd onder het genot van thee en lekkernijen.

Tijden: donderdagmiddag vanaf 14:00
Aanmelding: de deur staat tijdens de activiteit voor je open!

Lunch aansluitend op Inloop
Onder het genot van een heerlijke lunch delen we verhalen uit ons leven rondom een thema. Verhalen van geloof, hoop en liefde.

Tijden: Elke dinsdag
Aanmelding: Neem contact op met de coördinator:

Interreligieuze maaltijd
Onder het genot van zelfgemaakte hapjes en drankjes bespreken we thema’s. Geleefd geloof staat centraal. Wat is voor jou belangrijk, en hoe werkt dat in jouw geloof? Interesse, dialoog en een fijne sfeer staan hierbij hoog in het vaandel.

Tijden: Houd de agenda in de gaten!
Aanmelding: Neem contact op met de coördinator:

Dialoog
In Poelenburg wonen we met heel veel verschillende mensen samen. Dat is ontzettend leuk en leerzaam, en soms ook best ingewikkeld. We geloven in de kracht van de dialoog om nader tot elkaar te kunnen komen in de samenleving. Tijdens de dialoog vertellen we over onszelf en luisteren naar de ander. Samen komen we verder!

Tijden: Houd de agenda in de gaten!
Aanmelding: Neem contact op met de coördinator:

Filosofisch gesprek
Goed de diepte in, geprikkeld worden om na te denken over zinnige onderwerpen. Iedereen kan meedoen en leren van elkaar. En ondertussen is het ook nog heel gezellig

Tijden: Maandelijks op woensdagmiddag, zie agenda
Aanmelding:

Persoonlijk gesprek
Soms wil je even je hart luchten in een persoonlijk gesprek. Een vertrouwelijk gesprek waar echte aandacht is voor jou en je verhaal. Ook hiervoor staan we in de Bron voor je klaar.

Je kunt contact opnemen met de coördinator 06 – 1031 9163.

Vrijwilligers
De Bron is een vrijwilligersorganisatie. Alle activiteiten worden gedragen door gedreven vrijwilligers. Zonder hen is de Bron niet mogelijk! We kijken er altijd naar uit om meer mensen te ontmoeten die willen helpen meebouwen aan dit mooie huis voor de wijk. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan één van de activiteiten? Of  heb je ideeën en talenten die je graag zou willen inzetten? We komen graag met je in contact!

Loop eens binnen tijdens een inloopuur, of neem contact op met de coördinator 06 – 1031 9163 of