Vacature Coördinator De Bron (is vervallen m.i.v. 1 september 2020)

In Geen categorie / nieuws door de redactie op 1 juni 2020, 17:06

Het bestuur van Inloophuis De Bron is op zoek naar een

Coördinator m/v 18 à 24 uur

De ambitie van stichting De Bron is om samen met vrijwilligers en bewoners te werken aan de sociale cohesie in de wijk Poelenburg in Zaandam.

De hoofdtaak van de coördinator is het coördineren en begeleiden van alle activiteiten
in De Bron. Naast het runnen van ons huis met tal van activiteiten ontplooit hij/zij ook nieuwe activiteiten, waaraan op dat moment in de wijk Poelenburg behoefte is. Deze signalerende, open houding is de kracht van De Bron.

Naast het coördineren en realiseren van de projecten die een antwoord geven op behoeften en vragen uit de wijk, is het opbouwen en onderhouden van een netwerk met lokale instanties en sleutelfiguren in de wijk Poelenburg voor de coördinator ook een belangrijke taak.

Uitgangspunt bij alle activiteiten in De Bron is een persoonlijke, intermenselijke benadering.

Vereiste competenties:
– Relevante Hbo-opleiding met aantoonbare managementkwaliteiten
– Coachen, begeleiden en stimuleren van vrijwilligers
– Affiniteit met mensen uit andere culturen
– Vaardigheid in het beschrijven van projecten en fondsenwerving

Wij bieden:
Een afwisselende en uitdagende baan,
Een betrokken bestuur van De Bron.
Goede arbeidsvoorwaarden volgens de regeling arbeidsvoorwaarden voor medewerkers van De Bron, grotendeels gebaseerd op de AVR van de Protestantse Kerk in Nederland.

Het dienstverband kan ingaan per 1 september 2020, voor 1 jaar met de bedoeling van verlenging, op basis van 18 of 24 uur. De functie is ingedeeld in schaal 9. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Voor een nadere toelichting op deze vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter mevr. A. Joachim, tel. 06 – 5310 9718 of e-mail 
Meer informatie over het inloophuis vindt u op onze website https://debronzaanstreek.nl/

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de maand augustus in Inloophuis De Bron, Lobeliusstraat 71, 1504 EJ Zaandam.
Stuur een CV en brief met motivatie voor 1 augustus per e-mail naar:  onder vermelding van ‘Sollicitatie Coördinator De Bron’.