Overlijdensbericht

In nieuws door de redactie op 16 maart 2022, 20:01

Wij ontvingen het droevige bericht dat in de nacht van 15 op 16 maart om ongeveer 1 uur is overleden mevrouw Nini Ros-Teurlings.

De uitvaardienst vindt plaats op donderdag 24 maart om 14.30 uur in de R.K. Sint Jozefkerk, Veldbloemenweg 2 in Zaandam. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

De laatste tijd, voor haar overlijden, lag Nini, reeds ernstig ziek, in verzorgingshuis Oostergouw, waar zij door het personeel tot haar overlijden liefdevol is verpleegd.

De bezoekers van “Maal met een verhaal” en/of van de “Inloopochtenden” zullen zich Nini ongetwijfeld herinneren als bezoekster van deze activiteiten die het laatste jaar helaas, vanwege ‘corona’, een aantal perioden geen doorgang konden vinden. Vanaf de herstart was zij weer present en sprak haar woordje mee, maar toen zonder haar hondje ’Woeppie’, omdat de aanwezigheid, tot haar grote verdriet, niet door iedereen op prijs werd gesteld.

Nini was in het verleden actief als vrijwilligster bij diverse groepen. In eerste instantie bij de Onze Lieve Vrouwe-parochie, en na de opheffing van deze parochie bij de Sint Jozef-parochie, beide in Zaandam.

De redactie