Kennismaken met Annemarie

In blog door de redactie op 29 augustus 2020, 14:53

28 augustus 2020


IK KIJK UIT NAAR EEN ECHTE KENNISMAKING MET U!

Het is een bijzondere tijd. Voor u als vrijwilliger nu De Bron corona-proof weer opengaat na een paar maanden gesloten te zijn geweest. Voor de deelnemers die de activiteiten gemist hebben. Voor het bestuur dat de afgelopen periode veel extra werk op zich heeft genomen. En voor mij als nieuwe coördinator. Voor ons allen wordt dit een (door)start in een nieuwe situatie waar we samen onze weg in zullen moeten vinden.

Daarom hoop ik dat we elkaar snel in De Bron kunnen treffen. Normaal gesproken zou ik u de hand schudden en zeggen “prettig kennis te maken’. Vanwege corona stel ik mij nu alvast digitaal aan u voor:

Mijn naam is Annemarie van Nieuwamerongen. Ik ben 38 jaar, getrouwd en heb twee zoontjes (van 4 en 2 jaar). Ik ben opgegroeid in Veenendaal. Na een tijdje op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben, ben ik in Rotterdam-Zuid gaan wonen. Daar werkte ik als welzijnswerker ruim vijf jaar in wijken die vergelijkbaar zijn met Poelenburg.

Vanwege de liefde ben ik naar Zaandam verhuisd, woonde ik dichtbij De Bron en werkte ik voor het Landelijk Samenwerkingsverband voor Actieve vrijwilligers. Vanuit die functie kwam ik ook regelmatig in Poelenburg.

Inmiddels ben ik twee avonden in de week te vinden op het stadhuis omdat ik sinds 2014 in de gemeenteraad zit. Een leuke en verantwoordelijke parttime functie waarbij ik veel beleidsmatig met zorg en welzijn bezig ben. Nu mijn kinderen wat groter worden, mis ik steeds meer het werken in de wijk en het contact met actieve vrijwilligers zoals u. Dat was de reden waarom ik solliciteerde en ik ga daarom graag samen met u, het bestuur en de deelnemers aan de slag in, voor én met de wijk.

Ik zou het fijn vinden om een persoonlijk gesprek met u te voeren om te horen wat u als vrijwilliger graag wilt, wat er goed gaat, wat er beter kan en hoe ik u daarbij kan helpen. Kortom: ik kijk uit naar een echte kennismaking met u!

Met vriendelijke groet,

Annemarie van Nieuwamerongen
06 – 1031 9163

28 augustus 2020