Helaas voor ons géén Appeltje van Oranje

In nieuws door de redactie op 5 oktober 2023, 17:45

Alida, Annemarie, Jacquelien, Lin en Mildred gingen 4 oktober naar Den Haag. Uitgenodigd op het paleis Noordeinde zouden ze daar te horen krijgen welke drie van de tien genomineerde organisaties -waaronder De Bron- een Appeltje van Oranje gingen krijgen. Helaas hebben we geen Appeltje van Oranje gewonnen, maar we hebben toch gewonnen, omdat we veel positieve resultaten ervaren van onze nominatie!

Uiteraard feliciteren we de drie winnaars t.w. stg. Ik wil!, stg. Haagse Vaders en stg. Repair Café Teylingen. En we danken het Oranje Fonds voor het organiseren van dit evenement en voor de waardering die wij van hun kant voor onze organisatie hebben gekregen.

Annemarie meldt: We hebben genoten deze dag, en uitgebreid gesproken met prinses Beatrix. Toen we vertelden wat we doen en hoe we het verschil maken in soms heftige situaties riep ze spontaan “bravo!” Hieronder staan we voor de entree van paleis Noordeinde en zitten we met prinses Beatrix aan tafel. Helaas mochten we geen foto’s maken in het paleis, hieronder staan we voor de entree van paleis Noordeinde.