Burendag was weer een groot succes!

In nieuws door de redactie op 23 september 2023, 20:14

Dankzij sponsoring door het Oranje Fonds konden we volwassenen en kinderen uit de buurt feestelijk ontvangen in De Bron.

Met een partytent in de tuin, een ballonnenboog voor de poort en een springkussen in de vorm van een groot kasteel naast ons huis, trokken we veel aandacht. Buiten was er ook nog een kraam waar werd getrakteerd op vrolijke muziek, popcorn en suikerspin; kinderen konden zich laten schminken en onder het afdak bij de voordeur konden ze sjoelen en kegelen. Binnen was er koffie met gebak en stonden vrijwilligers klaar om alle bezoekers te laten zien, wat er in De Bron allemaal voor én door de bewoners in de wijk wordt georganiseerd.

De enkele regenbui die af en toe viel, kon de pret niet drukken, en hield wethouder Wessel Breunesse ook niet tegen om bij ons op bezoek te komen om zelf te zien en horen, wat de impact van De Bron op de buurt is.

We hebben vandaag kennisgemaakt met veel nieuwe mensen die aan onze activiteiten willen gaan deelnemen en/of extra activiteiten gaan organiseren. We hebben buurtgenoten kunnen helpen bij hun problemen. En buurtgenoten hebben elkaar ontmoet en leren kennen.

Dankzij de inzet van het bestuur van De Bron, coördinator Annemarie, Lana (low budget beautysalon), Öznur (Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek Waterland), Sociaal Wijkteam Zaandam Poelenburg, Parteon bewonersteam, DK Horse Riding en en Ajanef lunchroom was Burendag in De Bron een groot succes!

Volgende week is het de Week tegen Eenzaamheid en ook dan staat onze deur uiteraard weer voor u open. Zo kunt u donderdag tussen 10 en 12 uur gewoon komen en samen met andere buurtbewoners (gratis) wat drinken, praten of luisteren. U bent van harte welkom!