Activiteiten met meerdere bezoekers starten weer

In nieuws door de redactie op 7 september 2021, 22:59

In de afgelopen maanden stond veel in het teken van corona. Helaas konden we toen onze groepsactiviteiten niet in De Bron organiseren. Dit omdat we niet konden voldoen aan alle landelijke maatregelen zoals iedereen gegarandeerd op 1,5 meter afstand van elkaar, én omdat we merkten dat veel wijkbewoners (waaronder ook een aantal van onze bezoekers en vrijwilligers) besmet raakten.

Gelukkig hebben we de afgelopen maanden wel telefonisch, digitaal en op straat contact met elkaar kunnen houden. Ook hebben we de Roze Kerkdienst mede georganiseerd als start van de ZaanPride zie artikel uit het NHD. Het was een waardig pleidooi voor vrijheid, diversiteit en inclusie voor iedereen in de Zaanstreek.

En nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn en de landelijke regels versoepeld gaan worden, kunnen wij ook onze activiteiten weer gaan opstarten in kleine groepjes. Uiteraard houden we hierbij rekening met de basisregels: handen wassen, 1,5m afstand, thuisblijven bij klachten, ventilatie.

Maandag 6 september is er een intervisiegroep gestart en donderdag 9 september start om 10 uur de inloop. U bent van harte welkom!

Annemarie van Nieuwamerongen (coördinator)